Erwin Eijkelkamp, Mantelzorgmakelaar

Ik ben werkzaam geweest op het gebied van welzijnswerk, samenlevingsopbouw, cultuur en belangenbehartiging. Sinds 2017 werk ik samen met Rob voor PGB-Service Uw Budget. Daarbij begeleiden en adviseren wij mensen op het gebied van PGB-aanvraag en -administratie.

Uit onze klantcontacten bleek nogal eens dat mensen meer vragen hebben over allerlei zaken rondom het Nederlandse zorgstelsel dat behoorlijk complex in elkaar zit.
Dat was voor ons de reden om onze kennis en dienstverlening te verbreden en de opleiding tot Mantelzorgmakelaar te gaan volgen.

Per 1 oktober 2020 ben ik gediplomeerd als mantelzorgmakelaar en beschikbaar voor iedereen die informatie en ondersteuning nodig heeft om de mantelzorgtaken zo goed mogelijk te kunnen blijven volhouden. Namens -of samen met- u bel ik graag met instanties om antwoord te krijgen op uw vragen en help ik u met het uitzoekwerk van regels, formulieren en juridische zaken. Ik ben werkzaam in de Achterhoek, waardoor ik samen met Rob een mooi werkgebied voor Uw Mantelzorgmakelaars heb.

Neemt u gerust contact met mij op.
06-24410545
info@uwmantelzorgmakelaars.nl